dilluns, 5 de gener del 2009

Calendari C.E.Cassà temporada 2009

Hola,

A continuació podeu consultar el calendari de la temporada 2009.


El primer equip de Cassà estarà de nou a Preferent, la màxima divisió territorial, on francament, pensem que no tindrà problemes per assegurar la permanència i fins i tot esperem poder lluitar pel segon lloc, ja que només el Palafrugell presentarà un equip clarament superior a la resta d'equips de la categoria.

El segon equip del Cassà debutarà (un debut històric) a la Primera terriorial, amb l'objectiu lògicament de la permanència, ja que mai el Cassà havia presentat dos equips a les dues primeres categories territorials, i serà un repte mantenir la categoria.

El tercer equip del Cassà participarà a Tercera territorial, amb l'objectiu de disputar els llocs d'ascens al Vilobí i Blanes B, a priori màxims favorits per l'ascens.

Enguany l'equip té importants reptes esportius, com seran la permanència del Cassà B a primera, la consolidació del Cassà C a tercera (qui sap si optarà a alguna de les posicions capdavanteres) i per últim el primer equip ens posarem el difícil repte d'assolir el segon lloc a la màxima categoria provincial (cal dir que mai a la història el Cassà ha aconseguit un resultat similar, essent el cinquè lloc el millor resultat de mai).

Per aquests objectius ambiciosos comptarem amb les noves incorporacions dels veterans i experimentats jugadors: Ernest Sánchez i Bernat Novoa, a més dels germans Alejo, Ricardo i Miguel Angel, de Caldes, i algun fitxatge més de l'escola que el club d'escacs cassà té a Riudellots.